Om Oss

Vi brinner för att hjälpa enskilda individer att hitta balans, energi och tillit till sin egen inre styrka. Vi tror på att skapa en hållbar tillvaro som hjälper individer att bygga ett värdefullt liv med stor motivation på såväl kort, som lång sikt.

SUSANNE 
WILLFORS

Kursansvarig // Karriärrådgivning // KBT // Stresskonsult

Jag har jobbat som ledare inom näringslivet i mer än 25 år. Har erfarenhet av att leda stora personalgrupper. Har dessutom arbetat som senior rekryteringskonsult i flera år och drivit eget rekryteringbolag. Har varit mentor till ledare.

Priset för min karriär blev högt och vid min tredje utmattning blev jag allvarligt sjuk. Med hjälp av ett holistiskt angreppssätt tog jag mej själv snabbt tillbaks. Efter min sjukdom så har jag utbildat mej bla inom KBT och idag driver jag Ananda Inspiration och brinner för att arbeta preventivt mot utmattning för att kunna befrämja ett hållbart arbetsliv - både för individen och företaget.

Jag hjälper individen med KBT verktyg: för att själv kunna reglera destruktiva tankar, känslor och beteenden.

TONi
Mickovski

Personlig träning // Taktil massage

Jag har tränat aktivt i mer än 30 år. När jag blev 45 år bestämde jag mej för anta utmaningen och börja tävla inom styrketräning. Jag ville visa att det aldrig är försent att komma i form. Det viktiga är att arbeta med den mentala sidan, där motivation och uthållighet är viktiga delar. Kropp och själ är tätt förknippade med varandra. Jag utbildade mej även till domare och instruktör.

Idag brinner jag för att hjälpa individer oavsett ålder att komma i bättre fysisk form, utan pekpinnar. Jag är utbildad massör och taktil massage är effektfullt vid stress. Den ger smärtlindring, avslappning och välbefinnande.

Marit
GRamstad

Yoga  // Meditation // Fengshui // Personlig vägledning

Jag är i grunden sjuksköterska och min nyfikenhet har gjort att jag konstant utbildat mej inom olika områden. Jag tror starkt på att kropp och själ är ett, och att vi måste se holistiskt på vår hälsa.

Idag är jag yoga och meditationsinstruktör och jag är även utbildad som Feng shui konsult. Dessutom arbetar jag som personlig vägledare - och tror aktivt på individens ansvar att skapa sitt eget liv genom aktiva val.

Anette
lindquist

medicinsk näringsterapeut // kostrådgivNING // meditation // stresskonsult

Vid utmattning behöver kroppen näring och rätt sorts energi. Det är vanligt att mage och tarm protesterar mot stressen. Jag arbetar med en västerländsk forskningsbaserad näringslära i fokus, tillsammans med autentiska traditioner av orientalisk medicin (kinesisk och ayurveda).

Näringsterapi bygger på att man tittar på konstitutionen hos individen. Man använder mat som medicin, kikar på avgiftning och utrensning, kosttillskott, biokemi, laboratorietester och individuell diet i kombination superfoods.Allt på ett lustfyllt sätt utan pekpinnar.

Hanna
FERNEGÅRD

Hr frågor // hållbart ledarskap

Jag har i många år arbetat som personalchef och expert inom olika HR frågor. Mitt fokus har varit på utbildning och utveckling av ledare och organisation. På nära håll har jag sett omfattningen av utmattningsproblematiken. Jag brinner för frågor inom: näringslivet som handlar om hur vi ska vända trenden och skapa ett hållbart arbetsklimat.
Idag föreläser jag om Hållbart ledarskap. Jag vill ge dig och din organisation konkreta tips och användbara verktyg hur ni kan arbeta aktivt för att förebygga utmattningsproblem.